поки ви не забули...

…як побачиш щасливим небо
обвінчай душу з ним назавжди!
певно вам долюбити треба
в швидкоплинні холодні сни,
поки вам іще вірна взаємність
і не вкрили – душі сніги,
не згубили сліди, не стерлись,
не пірнули два серця за межі…у тінь…


Рецензии