Жизнь в душе... укр

Життя в душі…

Буденність типічна і день йде за днем,
Вражає ритмічним спотворенням мрій,
Де прояв життя, невілює страждання,
Від дії приречених вихром бажання.

Відколи знедолення душу овило,
Циклічність повторення зміни з’єднало,
І в стежці долоні, дірки пронизало,
Для нових прогалин й можливостей змін.

Буденність типічна й життя в ньому звичне,
Й спотворення мрій, нам здається в нім вічним,
Та доля примхлива, безцінним є скарбом,
Бо стежка життя в ній буває зі святом.

І дій монотонність до пори міняє,
У казку на миті душа відлітає,
У долі є плани стосовно життя,
Та віру у мрії рихтує буття.


Рецензии