***

Нехай горять вогнем ті дні ,коли тебе я не зустріну .
Нехай горять ,
тільки не смій їх повертати ,
мене і так тошнить від американських гірок під назвою - "Життя ",мене тошнить від чужих духів , або людей , які користуються твоїми духами ,тошнить від вина ,червоного ... як ти любиш ,мене тошнить від тих , хто пробує замінити тебе .


Рецензии