Обичам те

Обичам те,
когато се шегуваш.
Обичам те
намръщен, мълчалив.
Обичам те
дори когато недоволен,
затворен в себе си, мълчиш.
Обичам те,
когато си далеч от мен
и с нищичко не ми принадлежиш.
Обичам те,
когато си до мене
и в моята притихналост мълчиш.
Обичам да те милвам
и с унес да потъвам в твоите очи.
Обичам в прегръдките ти
нежни да заспивам.
И искам винаги да бъда с теб.
Обичам те!

EL_

EN_fi_su_EL_Леналеночка


Рецензии