Не загубiть...

Готуються до вирію птахИ...
Стікають дні, немов вода крізь пальці...
А ми з тобою, за якісь гріхи,
Блукаєм в лабіринтах, мов скитальці...

Єдиних посилають нам лиш раз -
Закон життя, то, звісно, не помилка,
Бо на землі у кожного із нас
Своя є доля - Доля-половинка...

А ми з тобою стали, мов чужі...
Коли ми розучились розмовляти?
Де та межа, що струни рве душі,
Коли мовчиш,а хочеться кричати?

Чом душі в запізнілім каятті,
Мов прокаженні зцілення шукають? -
Єдиних двічі не зустріть в житті -
ЄДИНИХ тільки раз нам посилають...

Як втримать щастя, що є вільний птах?
Як не порвати душу-павутинку?
І у життєвих бурях і штормах
Не загубить ЄДИНУ половинку?

Життя дарує нам немало стріч,
Та...тальки раз один ОТУ - ЄДИНУ,
Тож... поміж негараздів й протиріч -
Не загубіть Єдину Половину...


Рецензии