Як прикро

Я тебе, неповторна моя,
           наче казку веснЯну сприймаю.
Образ твій - то: і спів солов'я,
                і ранкова яскрава зоря,
і привіт із родинного краю.

Я тебе, неповторна моя,
                наче пісню, у серці плекаю.
В пісні тій: рідне сонце сія,
                в ній - степи і ліси, і моря..,
і гучання пташиного граю.

Я тебе, неповторна моя,
                наче мрію чарівну, вітаю.
Ти - жадана. І прикро, що я
                ...лиш в уяві тебе обіймаю.


Рецензии