Не залежна Укра на

Ось синє небо, жовте поле
І пісня лине аж за край.
Душа степів -козацька воля.
Велич Карпат,зелений гай.

Тут зустрічают хлібом ,сіллю
Гостей бажанних ,дорогих.
Росте в степах чарівне зілля,
Завжди із салом є келих.

Усюди люди працьовиті,
Чепурні місто та село.
На вишиванках рясні квіти
Й душі козацької тепло.

Земля багата на врожаї
І роботящі руки в нас.
Скрізь поважаються звичаї.
Говорить казки дід Панас.

Лани навколо мальовничі
Полісся, Таврія й Донбас
І слава Україні тричі
Ми прокричимо усі враз!

Завжди радієм людям добрим ,
Вітаєм мир та злагоду.
Та духом славимось хоробрим
Зупинем ворога ходу.

Співуча мова українська
Неначе пісня солов'я.
Із нею ласка материнська
Й величність слави Кобзаря.

Святую землю  Україні
Від сатани, Бог боронить.
Жить буде вічно Україна,
За рано нас ще хоронить.

Славімо нашу незалежність
Сердечність ,щирість ,доброту.
Тримаємо завжди помпезність
Завзятість, волю й простоту.
Сосєдка О.Д                24.08.2015р.


Рецензии