З Днем незалежностi!

Хай буде мир на всій Землі,
Хай у війні не гинуть діти.
Нехай співають солов*ї
І пахотять духмяно квіти!

Хай буде в кожного свій дім.
Хай рідний край буде багатим...
Нехай привітно буде в нім,
Хай не хоронить сина мати.

Зі святом, щирая земля!
З Днем незалежності! Вітаю!
Хай твій народ біди і зла,
Скорбот і сліз, повік, не знає!

Хай счезнуть ненависть й брехня,
Стрілять зупиняться гармати...
Добром - хай славиться земля,
Хай поверне покій це свято!


Рецензии