Щастя...

Для щастя мені багато не треба,
Тільки запах ванільного неба,
Стрімкої річки діамантовий блиск,
Та вітра-бешкетника свист.
Зірки золотої зваблива усмішка,
Та пухнаста, замріяна кішка.
Коханого погляд зігрітий любов"ю,
Солодкий щебет птахів у безодню.
Ласкавий дотик рідної мами,
Та тихий шепіт пісні світами.
Зажуреної річки безсонне мовчання,
Плакучої верби сердечне вітання.
Ніжність дитячої ласки відчути,
Та красу рідної землі не забути.
Хочу я запам'ятати кожну мить,
Бо якщо не відчуваєш- в грудях серденько щемить...


Рецензии