Нема тепла

   
                Жарт-каламбур

Нема тепла, тепла нема...
                Минули осінь і зима.
Весна тендітна вже пройшла,
                А сонце все ще не пригріє,
не приголубить, як уміє,
                ні душі наші, ні тіла. -
Тепла нема, нема  тепла.

                1974 рік.


Рецензии