То як же я без Укра1ни...

То як же я без України?!
                Без дорогої сторони...
Ізнов до неї думка лине,
                ізнов про неї - мрії й сни.

Живу в краю, що рівний раю,
                але журюсь і ночі, й дні. -
Над рідний край немає краю. -
                Як зрозуміло це мені!


Рецензии