Глоток одинокоi кави

Останній глоток одинокої кави,

Вже мій телефон не чекає без тями,

Він просто мовчить, йому байдуже знову,

Чи будеш це ти, чи звичайний знайомий.

Ти можеш казати, що я божевільна,

Але пам’ятай, що від тебе я вільна.

Даремні надії на треба плекати,

Цей мур, що зі скла їм уже не здолати.


Рецензии