Город, за день уставший, уже засыпает...

Засинає натомлене місто... І північ
Скоро - скоро наступить, залишилась мить...
Тільки місяць, вмостившись скраєчку покрівлі,
На відміну від міста, ще й досі не спить.
В темних вулиць провалля весь час заглядає,
Де сьогодні, чомусь, не горять ліхтарі...
Через це він, мабуть, нині й спать не лягає,
І світитиме нам усю ніч, до зорі...


Рецензии