Расчараванне

Ізноўку развітальны тыдзень. З летам
 Сам на сам я,
Гляджу ў блакіт уяўны
Нябёсаў шэрых.
Ізноўку свет губляе мары, мэты.
Дзе ж той маяк,
Што абнадзейваў спраўна
 Чаўны і бераг?..

25.08.2015


Рецензии