Мiй рiдний Ки в

Мій рідний Київ.

Мій рідний Київ, він чарівний.
У травні, у свічках каштанів.
Велике серце - України.
В зелений одяг листя вбраний.

Ось Дніпр широкий і бурхливий.
Дивись, краса! Тамує подих.
На небі зорі особливі.
Тут щастя жить, для мене подив.

Собори й храми, Хрещатик зелений,
Богдан на коні, Андріїв узвіз.
Ну як не любити? Це незбагненно.
Створений Богом прекрасний ескіз.


Рецензии