Справжня, вiчна, нездоланна

Я не боюся смерті, бо вона прекрасна.
Так, смерть чудова, що б ти не казав.
Чиста, справжня, вічна, нездоланна
І серйозна - не терпітиме вистав.

Прекрасна тим, що не дає забути,
Навіщо ти прийшов сюди із небуття,
Дає підказки, варто лиш відчути.
Саме завдяки їй, може, ти любиш життя.

І хоч себе знайти допомагає,
До себе не запрошу її я.
Настане час, і ми зустрінемося з нею.
А зараз... Я вдячний смерті за життя.


Рецензии