Нейзд сненн спод вання

Твоя посмішка чарує погляд,
Не можу відвести своїх очей,
І вранці я не відведу погляд,
Після похмурих ночей,

Я не буду корити,
Я не скажу тобі стій,
Я не зможу тебе зупинити,
Бо ти не слухаешь мій вий,

Тобі від мене нічого не потрібно,
А мені потрібна лише ти,
За твоею стіною, нажаль, нічого не видно,
Твоеї справжньої краси,

Я для тебе один із сотні,
Погано, бо ти для мене ні,
Дуже шкода що ми не зможем зустрітись сьогодні,
Мені дуже шкода, а тобі, як я розумію, ні.


Рецензии