За мною стежать десь 700 осб

За мною стежать десь 700 осіб
Та більше ніж 4000 друзів.
Я знаю Майже кожного -Усіх,
І з Вами своїми думками ділюсь Я.

І може соромно, але я йду своїм шляхом
У Серці поглинаючи Безодню.
Бо Лікар може впасти , але знову
підкорює своїм шляхом.... Господнє ...

Так сталося, що ми між Богом та Людьми
І кожен день на чому боці? Хто за...
Сьогодні Долю ми даруємо тобі
А завтра забирати душу вдастця,
Проте пробачте мене , Вороги
Проте даруйте Світло, Любі друзі,
Але у кожного із нас свої шляхи
І своїм Шляхом з Вами не ділюсь Я...

Так сталося, що народилися у час
Коли повинна встати із коліна
Моя Країна, це є наш єдиний шанс
Це Шлях між Зорями.
Повторюю -єдиний.

Летять у тих Зорях душі ? Хто зна ..
Вони розповідають про нас Богу?
Ми не дізнаємось чи є у них мета....
Але в нас Сила. Зброя. перемога.

За мною стежать десь 700 осіб
Та більше ніж 4000 друзів.
О Боже, дарував мене усім...
Тому і з ними шляхом не ділюсь Я,
Бо лізу я по сходам , важко так.
Плюють мої соратники в обличчя,
а ти , хто не плює - усі мовчать,
Бо це - їх шлях, їх- Воля, та їх- Звичка...
Але - Моя Країна, це є мій шанс
Це Шлях між Зорями моїм синам та доньці!
Повторюю -єдиний тільки шанс.
Тому я в Боротьбі, а не у сторонці!...

25.08.15


Рецензии