Ти заснеш, моя кохана

Ти заснеш, моя кохана,
Я до тебе в сні прийду,
Ніжно-ніжно поцілую
І у казку поведу.

Будем ми з тобою разом, -
Тільки зорі я і ти.
Хочеш, можем посидіти,
А не хочеш, - можем йти.

Можем йти туди де сонце
З синіх вод завжди встає,
Чи туди де Бог в віконце
Сон дитячий береже.

А як стомишся, мій янгол,
Ти скажи тихенько, -
Я візьму тебе на руки,
Понесу легенько.

У ві сні ти поруч мила,
Та насправді – там...
За хвилиночку з тобою
Все що є віддам.


Рецензии