подорож

загубитись можна поміж твоїх долонь,

мої руки, неначе вагончик метро, хилитає.

я би більше віддала  та осторонь

залишаюсь надалі, далеко у далях.

 

 я би любила би , бавила

губи твої вустами наскрізно зашитими,

я би лила би сльозами -градами

і розквітала в тобі барвистими вітами.

 

сонцесплетіння пульсує під дотиком,

медом малює свідомість марева,

я полетіла б залізним дротиком

в ціль

та фортеця давно вже повалена.


Рецензии