Светланович Федосеев -Глаза так легко закрою..

Глаза так легко закрою,
Но вижу тебя повсюду.
Бороться с собой не буду
И, кажется, всё пройдёт.

По-прежнему нас не двое.
Развеиваться под утро
Ты стала, подобно чуду,
Которое кто-то ждёт..


Превод на български: Юлияна Донева

ОЧИТЕ СИ ЛЕКО ПРИТВАРЯМ

Очите си леко притварям,
но теб аз навсякъде виждам.
Не ще се боря със себе си
и мисля,че всичко ще мине.

Не сме както преди двамата,
разпръскваме се призори.
Ти стана, подобно на чудо
което нещо очаква…


Рецензии