Вновь осень желтым листом нас пугает...

Вже жовтим листом осінь нас лякає,
Хоча сама й блукає десь по світу.
Та й літечко нас ще не відпускає,
А може, й ми не відпускаєм літо.
Воно так сонцем радісно сміється
І землю прогріває ще добряче...
Ми з осінню старіємо, здається,
А з літечком — наш вік іще дитячий.


Рецензии
:-) Дуже ліричний і душевний вірш. Символічно. Атмосферно. Сподобалось.

Ли Чень Дао   26.08.2015 01:02     Заявить о нарушении