Журавлиным ключом отворяются осени двери...

Журавлиним ключем відчиняються осені двері...
І хоч тішить ще око прозорих небес синява,
Вже на їх полотні, мов на аркуші чистім паперу,
Жовтий лист, як перо, пише перші осінні слова...


Рецензии
Чудові рядки! Сподобалось....

Ли Чень Дао   26.08.2015 01:02     Заявить о нарушении