***

Коли емоції на серці,
Коли тріпочеться в душі,
Коли блищать в очах озерця,
Тоді складаються вірші.

Коли я вибіжу із дому –
А сонце вже мене стрічає,
І забирає в мене втому,
Й тепло мене всю огортає.

Коли мене вітають квіти
Коли простори неба манять,
Якщо щасливі наші діти.
І горе душі нам не ранить.

Коли я плачу, чи радію,
Чи бачу птаха у виші,
Коли я знаю – все зумію –
Тоді складаються вірші.
11.02.-12.07.15


Рецензии