Прикосновение твоей души

Ти доторкнувся своєю душею до мого тіла .
В мене опіки . Вона мене не зігріла .
Вона спалила мою тонку ніжну шкіру,
Але з попелу відродилися білі крила .

Це був світлий день мого воскресіння .
Я, мов Фенікс , ти - мов сонячне пекуче проміння,
Від якого сховатися я не зуміла .
Ти доторкнувся своєю душею до мого тіла .


Рецензии