Моя страна

Ти бачиш ці ліси? Ти бачиш ці рівнини?
Це все краса нашої рідної країни.
Лише глянь - подалі море,
Лівіше - гори й схили,
А трошечки позаду - село, що серцю миле.
Ой, матінко, які ж в країні нашій села..
Яке повітря чисте, яка трава зелена..
А як пташки співають..
Душа від співу квітне.
Хіба ти десь побачиш
До цього щось подібне?
Розкрийте, милі, очі !
Краса поруч із вами.
Вона до себе кличе
Природними піснями.


Рецензии