Лiтня пора

Розпускаються пишні лози,
Веселяться дикі кози.
Височіють зелені ялинки,
Тихо визираючи з глибинки.
Ось грибочок виліз із-під листя
І так швидко ніби вистріл,
Бо прийшло уже тепло,
Щоб всім нам весело було.
Маленькі бджілки ще сонно гудуть,
А бджолярі уже за медом йдуть.
На трави впали срібні роси.
Захвилювалось поле стоголосе.
А вітерець біжить поміж полями,
Вітаючи всіх літніми піснями.
Зазираючи у кожну квітку,
Бо це можливо тільки влітку.


Рецензии