Казкова пора

Лежу я і в небо дивлюся,
До пташок на гілках сміюся.
Вони щебечуть і співають
І добра мені бажають.
Стоїть шалена спека у дворі
І дрімають усі комарі.
Метелики весело літають
І літо танцями вітають.
Квіти пахнуть навкруги
І просять лиш чуток води,
Бо не було давно уже дощику
І вони сохнуть швидко у горщику.
Хочу дощику і я,
Щоб напилася вся земля.
Зелене все щоб ожило
І всім весело було.


Рецензии