Осiннiй погляд

Вже пожовтіле листя заглядає в очі,
На дворі повіває холодом щоночі.
Журавлі летять у теплі краї,
Плавно махнувши крилом в обрії.
Лиш помах руки- і все золоте,
Все блискуче і для душі дороге.
Ось так і приходять до нас холода,
Але в цьому повірте не наша вина.


Рецензии
Звичайно, не наша - це москалі кляті! (Шутка, навіяна телебаченням.)

Юрий Семёнов 4   25.08.2015 14:39     Заявить о нарушении