Осiннi барви

Туман скупчився клубком
І осів під високим мостом.
Пожовтіла трава при дорозі,
Бо позеленіти вже не в змозі.
Автомобілі все кудись спішать
І люди всі кудись біжать.
О, любий друже, озернись,
На осінні чари подивись!
Як червоніє листок на гіллі
І спікається в сонячному тлі.
Як річка сховалась в береги
І чути лиш тихий шепіт води.
Квіти потроху уже відцвітають,
Журавлі в небі крилами махають.
Осінь наступає з усіх сторін
І не бачити нам ще довго теплих змін.


Рецензии