Вранiшня пора

Іскряться досвітні вогні,
Чаруючи очі мої.
Золотиться сонне сонце
І поволі заглядає у віконце.
Виблискують росинки на траві,
Немов вишиванка на канві.
Вкрились туманом береги,
В тихім шепоті води.
У росинці сонце сміється,
А по березі барвінок в'ється.
Люблю я ранкову красу
Вічно зелену і молоду.


Рецензии