***

Я відчуваю біль без перестанку,
Хоч і не визнаний ніким цей біль.
Можу кричати я твоє імя до ранку,
Приклавши максимум цьому зусиль.

Я можу бути високо як небо,
Я можу бути низько як земля.
Але ж у чому сенс цього без тебе,
Коли без тебе мертве те життя.

У чому сенс пташиних передзвонів,
І шуму й шелесту гілля,
Коли в серце вони навряд подзвонять,
Адже його там вже давно нема.

Shandyba © 24.08.2015


Рецензии