***

Є люди, яких важко забути,
Нехай ти хочеш цього якомога сильніше.
І розумієш, що як раніше вже не може бути,
Все якось нерозумно, але вже не те що гірше.

Є слова, які важко забути.
Вони крутяться в голові кожен час.
 І тільки зараз розумієш, що це неправда могла бути,
Але вже пізно, вже це не стосується нас.

Є почуття, які важко забути.
Це коли всередині крутило.
Ти розумієш, що могло все добре бути,
Але це б тебе тільки згубило.

І вже не те, що було трішечки раніше,
І якось дивно у душі.
При світлі здається все темніше,
І якось холодно в теплі.


Рецензии