***

Кохання шкіру дряпає,
прагне до серця добратись,
слізьми на полотно ляпає,
немає сил вже опиратись.

Стрімко охоплює тіло,
опиває шию,хребет,
давно не  тремтіло,
серце,уздрівши твій силует.

Не може блискавка двічі,
в одне і теж місце бити,
знову заманили твої вічі,
як же легко тобі мене згубити.


Рецензии