У Европу йдемо

Поборолися за гідність,
Але збільшилася бідність
Пересічного народу,
Перейшов на хліб і воду
Бідний люд, а мільярдери,
Шахраї і горлодери
Й досі всім у нас керують,
Багатіють і грабують.

У Європі, куди йдемо,
Ми такого не знайдемо,
Не бідніють прості люди,
Допомогу платять всюди,
Для багатих там податки
Вищі всіх, такі порядки
Запроваджені давненько
Й всі живуть там не бідненько.

А чи будуть ці порядки
І у нас, не маю й гадки,
Якщо будуть, то не швидко,
Владі це робити гидко,
Мільярдери бо при владі
Й жить як зараз вони раді,
А Європа зачекає
Й про кредити нам хай дбає.
21.08.15.


Рецензии
Прочитав усі вірші за серпень. Живі, жваві, злободенні! Вітаю і бажаю творчої наснаги і успіхів! З повагою

Григорий Божок   26.08.2015 13:17     Заявить о нарушении