Жить на Великой Руси

 

Господи!Господи!
     Выручи!
  Грешную душу спаси.

Господи!Господи!
     Выучи
  Жить на Великой Руси.


Господи!Господи!
     В минусе
  Сыне наш иже еси.

Господи!Господи!
     Смилуйся-
  Дай умереть на Руси.


Рецензии