Материалы к словарю рифм и рифмоидов - на руку

НА' РУКУ
на' реку
Мубареку, Мареку
очкарику
чинарику, фонарику
комарику
сухарику
шарику
Гарику, Шарику
Ярику
а Ниагару как (?)
арнику
ударнику
комарнику, накомарнику
свинарнику
па'рнику, запарнику, напарнику, опарнику, сухопарнику, спарнику
аграрнику
татарнику, нектарнику, золотарнику, кустарнику, полукустарнику, пихтарнику
подфарнику
кранику
аналогу
каталогу
барину
Гарину
навыку
Нару ту
"Конармию"
бинарную, фонарную, тернарную
на палубу
на' гору
но якорю
неяркою, но яркою
неяркую, но яркою
на Ягорбу
фабрику, на фабрику
карабканью
царапанью
барахтанью
угарною
угарную
карканью
на радугу, не радугу, но радугу
болгарку
подарку
марку, ремарку, иномарку, помарку
Марку, Инна Марку
насмарку
старку
ярку, доярку, мадьярку
сопернику
недругу

25 августа 2015 г.


Рецензии