Ридання...

...блакитне небо...
...житнэ поле...
...людська стежинка...
...слід ракети...
...зустрілися на горизонті...
...де вибухом світило вмерло...

...дзвін колосків зійшов на шепіт...
...зник щебет...
...стихло цвіркотіння...
...під темряву хустини верби...
...тримтівши заправляли гілля...

...вітер оголосив мовчання...
...горби й долини несли квіти...
...з гори не стриманих зірок...
...ридання...
...не витерті...
...падали звідти...

...понуро соняшник всплакнув насінням...
...полині іще стало гіркше...
...вздовж тріснув дуб...
...у травах мерехтінням...
...збирались  сльози України...


Рецензии
Гарно, Лев! Жму руку,

Игорь Ахневский   20.10.2015 20:48     Заявить о нарушении
Міцно жму! Дякую!!!

Лев Черный   20.10.2015 21:24   Заявить о нарушении