Тиха п ятниця

Та між нами низка довгих вокзалів
І між нами томни невидимих душ.
Нам кричали в слід:"Вы уже опоздали!"
Хай звершиться над вами праведний суд.

Чотирнадцяте серпня
Тиха п'ятниця
Павєлецкий вокзал
Сотні хаток й вагонів локомотивів.
На прощання із нас ніхто не сказав-
Не було і прихованих мною мотивів.

Про майбутнє не думалось - дихалось ним
І про час тут не йшлося тим паче.
Субота,  центральний, анонси і дим
І бути не може іначе.


Рецензии