Св т не здатен на злочини

Світ не здатен на злочини, просто думи повішали на гачок.
Мої  мрії давно уже змочені
У берегів подільських річок.

Себто захист від світових загроз,
Щоб не було в старості смішно.
Вже давно не кидають у слід погроз.
Все давно просто й зовсім невтішно.

Не шукаю і я ні погроз,  ні кохання.
Бо давно вже пожовкло в мені.
Я так плакала в плечі тобі на прощання,
А залишився сміх на твоїй стіні.


Рецензии