Карвон

Яшашни ўргатманг менга, азизлар, -
Йирти; чўнтагимдан тушиб ;олган у.
Менга ро; кўрсатманг, ;алби ожизлар,
Бу йўлларда юриб, оё; толган-ку.

Менга йўл кўрсатмай алпону талпон,
Юрган йўлингизда тў;риро; юринг.
;адеб ўргатмасдан, бошламай карвон,
Оё; остига ;ам го; ;араб туринг.


Рецензии