Побажання...

 ...нехай дні не летять як дикії коні...
 ...зупинеться час..що до твоєї краси...
 ...ще довго довго не сивіють скроні...
 ...і очі мокріють лише від роси...
 ...нарешті зустрінуться Щастя і Доля...
 ...барви веселки заграють тобі...
 ...буде безкрайньою стежка життєвого поля...
 ...і не стулитися більше устам у журбі...

P.S.   ...мої щирі побажання...               


Рецензии
Дякую! Творчого натхнення Вам!
З теплом.

Васютинская Галина   02.09.2015 12:00     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.