Dusza potrafi odlecieс

DUSZA POTRAFI ODLECIEC
             
Ty wiesz, co ja naprawde chce?
Ja wiem, ze ty... wiesz!
A kto by jeszcze mogl to wiedziec,
Ze dusza bez ciala potrafi odleciec.
Zwykle wlasnie tak sie dzieje,
Lecz moja dusza do Twojej lgnie.
Nie sposob ich od siebie oderwac.
Miloscia opetane nasze dusze,
I stanu tego nikt juz nie naruszy.
Bedziemy zawsze, moja dusza, z Toba,
Niezmiernie cieszyc sie z bycia ze soba,
Kochac nad zycie, zyc  w milosci, trwac.

04-01-2015

                ***

AP(wersja oryginalna)


Рецензии