Украина моя судьба. укр, язык

Україна моя доля.

Квітка долі моя Україна,-
Розквітнеш весняним серпанком!
Чи всохнеш суворої днини!?
Як вищня стара перед ганком.

Дівчина вродлива моя Україна!
В коханні пару знайдеш та сімейну долю,
Чи ганьбитине не один мужчина,
В готелі,джипі та стозі серед поля.

Жінка-мати,- моя Україна,
Віддаси дітей своїх на поталу ворогам!-
Зрадиш дитя своє,що породила?-
Сонечко та дитячий сміх дає надію нам.

Країна рідна моя - Україна,
Сотні літ Тебе родирають на шмаття,
Страждала,плакала і Бога просила-
Розпалювала, невдалих повстань багаття.

Смачний окраєць Европи,- моя Україна,
Чи рубіж Азії моя страждальна земля?-
На цій межі поховала не одного сина-
Твій шлях незламний,всіх веде в майбуття.

           24 серпня 2015 року До Дня Незалежності.


Рецензии
Петр! Красиво воспел Украину.Дай Бог ей мира и процветания!

Анатолий Чигалейчик   24.08.2015 18:40     Заявить о нарушении