Жизненный ребус... укр

Життєвий ребус.

               
Кожне наше рішення це ребус,
Що являє загадку для нас,
Й кожен крок в житі, справжнісінька задача,
Де для рішення проблеми, варіанти дій.

Ми усе життя проходимо навчання,
Іспити складаєм кожен день,
Все життя, це прикладі й задачі,
Для фактуризації проблем.

Ребусом, ми проживаємо надію,
В об’єднанні з мрією проблем,
Для майбутнього оснащення у вірі,
Обираєм певну кількість дій.

Кожне наше рішення це ребус,
Що являє загадку для нас...


Рецензии