Чи стане тебе

Чи стане тебе на молитву важку,
коли пригинає   хвороба?!
І ліки зникають, як краплі в піску,
і сміх  не бадьорить  хоробрих.

Чи вистачить глузду, щоб «друга в біді»
підтримати   ліками,  їжею?!
Коли всі – по норах, як миші руді…
І родичі «стали на лижі»!
----------------------------------------
Карапиші, 20 серпня 2015 року.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.