Свято

Зі святом тебе моя люба Україна,
Багата ти на хліб і осяйна.
Пишатись будемо ми разом неодмінно,
Піснями солов’їно розіллєшся,
Та зараз в нашім краї закралася війна.
Подивлюсь вгору я на небо безкрайнє, голубе
так хочеться заплакати і закричати "Відпустіть і залиште воно моє".
За всі роки такої незалежності,
в свободі ми не сягали безмежності
для неї смерть і горе панувало
а про сміх і радість ми просто забували.
Я хочу щоб серце тремтіло від щастя,
і обходили нас всі ненасті.
І я молюсь і вірю в найкраше
В майбутнє наше і наших дітей.


Рецензии