Парочка на човнi

Пливе на човні парочка,
Два серця – долі дві.
Вони знайомі змалечку.
Кільце дарує він.
Ніяковіє дівчина,
Хвилюється, тремтить…
Торкнулися обличчями ,
Лише на одну мить.

Приспів:
А човен коливається,
По річечці біжить.
А хлопець усміхається
Метеликам в душі.
 А парубок цілується
З красунею в човні.
Ніколи не забудуться
Цілунки весняні.

Гармошку чути здалеку,
Весілля на селі.
Для дівчини і парубка
Співають солов’ї
А хто там біля річечки
Зітхає немовлям?
То човник не величенький
Чекає молодят?

Приспів:

20:20
22.08.15.


Рецензии
Ой, какая прелесть! На украинском даже лучше звучит)))

Ксана Поликарпова   24.08.2015 23:06     Заявить о нарушении
Спасибо. Мне тоже нравится.

Лариса Калинина-Харламова   25.08.2015 10:36   Заявить о нарушении