Пробач мен, МАМО!

Хтось не навчився казати "пробач",
А комусь важко сказати "будь-ласка",
А я тобі, МАМО, скажу: "БУДЬ-ЛАСКА ПРОБАЧ",
Пробач за те, що була не вдячна.
Ти стільки всього для мене зробила,
А я мовби сліпа, повір мені встидно.
Вуста мої терпнуть, у горлі сохне,
Як згадую твої солоні сльози.
Повір, МАТУСЮ, я вже іншою стала,
Прости свою донечку, пробач мені МАМО!


Рецензии