Присвячую...

У мене гарний настрій, довкола все співає,
Як бачу твої очі, в душі моїй світає!
Надворі вечоріє і сонечко ховається,
Сьогодні я зустріла того, хто не встидється
Бути справжнім, самим собою, не фальшивим,
Того, хто заряджає оточуючих позитивом.
З тобою я без масок і гримас.
Мій мозок релаксує, танцюю тільки джаз.
Доріжка, за доріжкою і сонце вже за обрієм,
Ти тільки пам`ятай цей вірш для тебе створений!


Рецензии